Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax neemt Magallán mee naar Madrid

Ajax neemt Magallán mee naar Madrid

4 mrt 2019, 11:36

AMSTERDAM (ANP) - Lisandro Magallán gaat met Ajax mee naar Madrid, voor de return in de achtste finales van de Champions League tegen Real. De Argentijnse verdediger behoort tot de selectie van 21 man. Magallán, in de winter overgekomen van Boca Juniors, stond een aantal weken aan de kant met een bovenbeenblessure.

De 25-jarige verdediger kwam tot nu toe twee keer in actie voor Ajax. Magallán begon in de basis in de gewonnen bekerwedstrijd tegen sc Heerenveen (3-1) en in het verloren competitieduel met Feyenoord (6-2). Hij werd in de Klassieker in De Kuip na een uur gewisseld door Ten Hag.

De trainer van Ajax beschikt over een nagenoeg volledig fitte selectie. De Amsterdamse club moet dinsdagavond in de Spaanse hoofdstad een achterstand van 2-1 zien weg te werken om de kwartfinales te halen. Bij Real Madrid, de afgelopen drie jaar winnaar van de Champions League, ontbreekt de geschorste aanvoerder Sergio Ramos.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.