Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax neemt afscheid van bankzitter Labyad

Ajax neemt afscheid van bankzitter Labyad

25 mrt 2022, 17:30

Ajax heeft Zakaria Labyad formeel laten weten dat zijn aflopende contract per 30 juni niet wordt verlengd. De 29-jarige aanvallende middenvelder kwam in de zomer van 2018 over van FC Utrecht, maar kon geen basisplaats veroveren in Amsterdam.

Ajax stuurde ook een vergelijkbare brief naar Maarten Stekelenburg, ter voorkoming van een automatische verlenging onder dezelfde voorwaarden. De club en de 39-jarige doelman gaan wel nog in gesprek met elkaar met het oog op komend seizoen.

Stekelenburg raakte dit seizoen al na enkele wedstrijden geblesseerd. Na een lange revalidatie keerde hij weer terug op het trainingsveld, maar hij komt dit seizoen waarschijnlijk niet meer in actie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.