Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax naar kwartfinale KNVB Beker met derde zege op rij

Ajax naar kwartfinale KNVB Beker met derde zege op rij

9 feb 2023, 20:40

Ajax heeft donderdagavond de kwartfinale van het KNVB Bekertoernooi behaald ten koste van FC Twente. In Enschede bleken de formatie van interim-trainer John Heitinga nipt te sterk: 0-1.

Voorlopig blijf John Heitinga winnen als trainer van Ajax. Bij zijn derde optreden als de baas van de Amsterdamse selectie zag hij zijn formatie zegevieren bij FC Twente. Ajax kwam na rust op voorsprong, net nadat de thuisclub meerdere kansen had laten liggen. De Ghanese international Mohammed Kudus maakte er 1-0 van.

Ajax is de nummer 3 van de Eredivisie, FC Twente staat vijfde. Een paar weken geleden speelden de clubs nog gelijk tegen elkaar in Amsterdam, 0-0. Dat was in de competitie.

Van de topclubs hebben Feyenoord en PSV zich ook geplaatst voor de volgende ronde van het bekertoernooi. AZ werd uitgeschakeld door FC Utrecht.

Ook het duel in de Veste van Enschede werd voorafgegaan door een minuut stilte vanwege de aardbevingen in Turkije en Syrië.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.