Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax moet Ziyech enkele weken missen

Ajax moet Ziyech enkele weken missen

22 jan 2020, 10:50

Ajax treedt woensdagavond in de KNVB-bekerwedstrijd tegen Spakenburg aan zonder Hakim Ziyech. De spelmaker liep afgelopen zondag in de Eredivisie-wedstrijd tegen Sparta een kuitblessure op.

Hoelang Ajax de spelmaker precies moet missen is nog niet bekend. Het Algemeen Dagblad meldt dat Ziyech 'weken aan de kant' staat. De wedstrijden tegen FC Groningen, PSV en FC utrecht zullen sowieso te vroeg komen. Of het uitduel met Getafe haalbaar is, zal nog moeten blijken.

In Eredivisie-verband is Ziyech dit seizoen goed voor zes doelpunten en twaalf assists. Alleen ploeggenoot Dusan Tadic heeft in meer treffers een rechtstreeks aandeel gehad, namelijk 21.

VIDEO - 'Heel Nederland smelt weg bij dat gebaar van Ziyech'

'Heel Nederland smelt weg bij dat gebaar van Ziyech'
2:13
'Heel Nederland smelt weg bij dat gebaar van Ziyech'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.