Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax moet vrezen voor winters vertrek aanvoerder Bergwijn'

'Ajax moet vrezen voor winters vertrek aanvoerder Bergwijn'

6 jan 2024, 12:52

West Ham United heeft Steven Bergwijn als ‘toptarget’ bestempelt, meldt transferexpert Fabrizio Romano. Naar verluidt wil de club tijdens de winterse transferperiode al handelen, indien er voldoende budget vrijkomt.

West Ham United heeft Bergwijn hoog op hun verlanglijstje staan om de selectie deze winter al mee te versterken. Echter zal de club uit Londen eerst spelers moeten verkopen voordat ze de transfermarkt op kunnen. Westham kan daarnaast rekenen op concurrentie voor de Ajacied, zo zouden er volgens Fabrizio Romano meerder Premier League-clubs geïnteresseerd zijn en zou er ook interesse zijn uit Saudi-Arabië.

Bergwijn werd in 2022 door Ajax overgenomen van Tottenham Hotspur voor ruim 31 miljoen euro en werd daarmee de recordaankoop van de Amsterdammers. Inmiddels wordt zijn huidige transferwaarde geschat op 20 miljoen euro.

West Ham nam afgelopen zomer ook al Edson Álvarez en Mohammed Kudus over van Ajax voor 38 miljoen en 43 miljoen euro.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.