Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax moet vrezen voor laat vertrek Antony: Man United bereidt nieuw bod voor'

'Ajax moet vrezen voor laat vertrek Antony: Man United bereidt nieuw bod voor'

18 aug 2022, 10:08

Manchester United gaat zich aan het einde van de transferwindow opnieuw melden bij Ajax voor de Braziliaanse smaakmaker Antony. Dat meldt transferspecialist Fabrizio Romano.

Ajax wil Antony ten koste van alles behouden in Amsterdam. De landskampioen zou eerder al biedingen tussen de zestig en tachtig miljoen euro hebben afgeslagen en inmiddels wordt er gesproken over een bedrag van richting de honderd miljoen euro. Dat maakt de deal volgens Romano gecompliceerd. Eerder meldde Sky Sports-journalist Dharmesh Sheth al, dat The Red Devils bereid zijn om ver te gaan voor Antony.

Volgens de Italiaanse transferexpert ziet Manchester United in PSV'er Cody Gakpo nog altijd een goedkoper alternatief en staat Christian Pulisic ook op het lijstje van trainer Erik ten Hag. Een transfer van Pulisic hangt alleen af van de Amerikaan Todd Boehly, de eigenaar van Chelsea.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.