Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax moet schuiven in de verdediging: interesse voor vier spelers'

'Ajax moet schuiven in de verdediging: interesse voor vier spelers'

24 juni 2022, 09:16

Zowel voor de basisspelers als voor een aantal wisselspelers van Ajax is er interesse vanuit het buitenland. Volgens het Algemeen Dagblad staan Perr Schuurs en Sean Klaiber op de lijst bij verschillende clubs en is het deze transferzomer weer afwachten of Nicolás Tagliafico zijn transfer te pakken krijgt.

Ryan Gravenberch en Noussair Mazraoui vertrokken al naar FC Bayern München en Sébastien Haller is dichtbij zijn overgang naar Borussia Dortmund. De afgelopen tijd werden namen als Jurriën Timber, Antony en Lisandro Martínez al vaker in verband gebracht met Manchester United, maar ook verdedigers Schuurs en Klaiber staan in de belangstelling van meerdere clubs.

De herstelde Sean Klaiber heeft opties in Engeland (tweede niveau) en in Zwitserland. Schuurs, centrale verdediger, kan in diverse topcompetities aan de slag. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Beide spelers mikken op meer speeltijd en hadden deze week een gesprek met de nieuwe trainer Alfred Schreuder.

Ajax gaat overigens niet voor een nieuwe doelman deze zomer, schrijft het Algemeen Dagblad. Eerder werd er nog geïnformeerd naar SC Freiburg-doelman Mark Flekken en Jasper Cillessen (Valencia), maar het trio Maarten Stekelenburg, Remko Pasveer en Jay Gorter moeten gaan uitvechten wie de nieuwe eerste keeper wordt van de Amsterdammers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.