Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax moet mogelijk Blind tegen PSV missen

Ajax moet mogelijk Blind tegen PSV missen

26 feb 2021, 18:19

Daley Blind mist zondag mogelijk de uitwedstrijd van Ajax tegen PSV. De Amsterdammer is met klachten uit het thuisduel van donderdag met Lille (2-1) in de Europa League gekomen. "Als hij niet kan spelen, dan hebben we een selectie die dat kan opvangen", zei trainer Erik ten Hag bij Ajax TV.

Ten Hag moet Noussair Mazraoui zeker missen in Eindhoven. Achter de naam van Nicolás Tagliafico staat een groot vraagteken. "We verheugen ons enorm op de wedstrijd tegen PSV", zei Ten Hag. "Het wordt weer een ongelooflijke clash. De wedstrijden volgen elkaar snel op. Daar houden we van. We moeten laten zien dat we er klaar voor zijn."

Ajax kan PSV zondag op een achterstand van 9 punten zetten, met een duel minder gespeeld. De 35e landstitel komt in dat geval wel heel dichtbij. Maar Ten Hag wil nog niet over een mogelijk kampioenschap spreken.

"Ik heb wel eens vaker gezegd dat we geen titels winnen in februari. PSV is een tegenstander die uitdaagt. We hebben onlangs tweemaal tegen ze gespeeld", doelde hij op een gelijkspel (2-2) in de competitie en een zege (2-1) in het bekertoernooi. "We willen zondag weer kwaliteit brengen en van PSV winnen."

Ajax reist met elf overwinningen op rij af richting Eindhoven. "Maar dat mag niet tot luiheid leiden", waarschuwde Ten Hag. "Goed is niet goed genoeg, zo moeten we iedere dag benaderen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.