Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax moet Álvarez in kerstpapier doen en meteen wegbrengen!'

'Ajax moet Álvarez in kerstpapier doen en meteen wegbrengen!'

21 dec 2020, 15:48

Edson Álvarez staat in de belangstelling van Valencia. De Spaanse club heeft contact opgenomen met het management van de 23-jarige international uit Mexico. Echter ziet Ajax-trainer Ten Hag de Mexicaan liever in Amsterdam blijven.

Ten Hag wil tijdens de winterstop geen spelers van Ajax laten vertrekken. 'In principe niet. We hebben iedereen nodig. Het is heel lastig om in de winterstop een speler te halen die er meteen staat. We hebben behoefte aan spelers die er wel meteen staan. Je ziet de laatste weken dat iedereen speeltijd krijgt', aldus Ten Hag voorafgaand aan het eredivisieduel tussen ADO Den Haag en Ajax.

Johan Derksen is het niet eens met de trainer van Ajax en denkt dat Ajax, als het de kans krijgt, Edson Álvarez moet laten gaan. 'Als Valencia hem wil kopen zou ik 'm nog in het kerstpapier doen en nu meteen wegbrengen', aldus Derksen in de vrijdaguitzending van Veronica Inside.

René van der Gijp schaart zich achter zijn collega en snapt niet wat de scoutingsafdeling van Valencia in de middenvelder ziet. 'Kan je je voorstellen dat je als trainer en scout zeven videobandjes van Álvarez gaat kijken, en je na zeven bandjes denkt 'dit is hem!', dat kan toch niet?'

Bekijk hieronder het hele fragment.

Johan looft verkooptechniek Overmars: 'Dat is hetzelfde als e...
3:18
Johan looft verkooptechniek Overmars: 'Dat is hetzelfde als e...

Ajax nam Álvarez anderhalf jaar geleden voor ruim 15 miljoen euro over van Club America. De international staat nog tot de zomer van 2024 onder contract bij de koploper van de Eredivisie. Álvarez was de beoogde opvolger van Matthijs de Ligt maar wist nooit een basisplaats te veroveren als centrale verdediger. Hij kreeg in het begin van dit seizoen veel speeltijd als controlerende middenvelder, totdat Davy Klaassen besloot terug te keren naar Amsterdam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.