Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax mist Mazraoui en Tagliafico tegen Lille

Ajax mist Mazraoui en Tagliafico tegen Lille

24 feb 2021, 13:45

Noussair Mazraoui en Nicolás Tagliafico missen donderdag de tweede wedstrijd tussen Ajax en Lille in de zestiende finales van de Europa League. Beide vleugelverdedigers zijn niet fit genoeg om aan de aftrap te kunnen verschijnen in de Johan Cruijff ArenA.

Mazraoui viel anderhalve week geleden tijdens een uitduel met Heracles Almelo geblesseerd uit. Tagliafico heeft nog te veel last van een hoofdblessure die hij eind vorige maand opliep tijdens een duel met Willem II. De Argentijn speelde vorige week in de uitwedstrijd tegen Lille nog met een bril op maar klaagde na afloop dat hij niet goed kon zien. Hij was ook schuldig aan de enige treffer van de koploper van Frankrijk (1-2).

Trainer Erik ten Hag kan wel weer een beroep doen op Ryan Gravenberch, die het uitduel met Lille miste vanwege een schorsing. Daley Blind kan Tagliafico als linksback vervangen. Ten Hag heeft met Devyne Rensch. Jurriën Timber en Sean Klaiber drie spelers die de positie van rechtsback Mazraoui kunnen innemen.

De winnaar van de dubbele ontmoeting tussen Ajax en Lille kwalificeert zich voor de achtste finales die op 11 en 18 maart worden afgewerkt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.