Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax mist geblesseerde Antony tegen Heracles Almelo

Ajax mist geblesseerde Antony tegen Heracles Almelo

20 nov 2020, 20:10

De Braziliaanse aanvaller Antony mist zondag de thuiswedstrijd van Ajax tegen Heracles Almelo. De vleugelspits is nog niet hersteld van een hamstringblessure die hij een kleine twee weken geleden opliep tijdens een uitduel met FC Utrecht.

Antony moest zich in de rust van het duel met FC Utrecht laten vervangen. Hij meldde zich vervolgens af voor twee duels van de olympische ploeg van Brazilië. Antony kon vrijdag nog niet deelnemen aan de groepstraining, laat Ajax weten.

Mohammed Kudus, een andere aanwinst, ontbreekt al langer bij Ajax. Hij heeft een operatie aan een knie ondergaan en komt vermoedelijk voor de winterstop niet meer in actie.

Ajax speelt woensdag tegen FC Midtjylland in de Champions League. Het is onduidelijk of Antony dan wel weer beschikbaar is. Dusan Tadic trainde vrijdag wel voluit mee op zijn 32e verjaardag. Hij kreeg een doos met Servische lekkernijen van zijn club uit Amsterdam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.