Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax mist Blind tegen FC Groningen

Ajax mist Blind tegen FC Groningen

7 mrt 2021, 12:10

Daley Blind mist de thuiswedstrijd van Ajax tegen FC Groningen. De Amsterdammer viel afgelopen woensdag tijdens het bekerduel met Heerenveen uit met lichte knieklachten. Trainer Erik ten Hag wil geen risico met Blind nemen, met het oog op het Europese duel van donderdag met Young Boys.

Nicolás Tagliafico keert terug in de basisformatie van Ajax. De Argentijn ontbrak de laatste duels vanwege een hoofdblessure en moest woensdag tijdens het bekerduel met sc Heerenveen een schorsing uitzitten.

Edson Álvarez start als centrale verdediger. Zo komt er op het middenveld een positie vrij voor Mohammed Kudus. Neres krijgt op de rechterflank de voorkeur boven Antony.

Koploper Ajax koestert een voorsprong van 6 punten op PSV, dat een duel meer heeft gespeeld. De nummer 2 van de ranglijst uit Eindhoven gaat zondag op bezoek bij Fortuna Sittard. Het duel tussen Ajax en FC Groningen begint om 12.15 uur.

Opstelling Ajax: Stekelenburg; Timber, Alvarez, Martinez, Tagliafico; Gravenberch, Klaassen, Kudus; Neres, Haller en Tadic.

Opstelling FC Groningen: Padt; Dankerlui, Te Wierik, Itakura, Van Hintum; Lundqvist, D. van Kaam; El Hankouri, Suslov, Abraham en Da Cruz.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.