Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax mist Blind tegen FC Emmen

Ajax mist Blind tegen FC Emmen

28 nov 2020, 19:07

Daley Blind mist de uitwedstrijd van Ajax tegen FC Emmen. De verdediger viel woensdag geblesseerd uit in de Champions Leaguewedstrijd tegen FC Midtjylland. Trainer Erik ten Hag vertelt waarschijnlijk vlak voor de wedstrijd of Blind dinsdag wel tegen Liverpool in de Champions League kan spelen.

Lisandro Martínez vervangt Blind in Emmen. Sean Klaiber heeft een basisplaats omdat Nicolás Tagliafico rust krijgt. Antony keert terug in de basisformatie en krijgt de voorkeur boven David Neres. Het duel tussen FC Emmen en Ajax begint om 18.45 uur.

Opstelling: Onana; Klaiber, Schuurs, Martínez en Mazraoui; Klaassen, Labyad en Gravenberch; Antony, Traoré en Tadic.

Ajax speelde eerder deze week een thuiswedstrijd tegen Midtjylland in de Champions League. Bekijk hier de samenvatting!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.