Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax met Ziyech tegen sc Heerenveen

Ajax met Ziyech tegen sc Heerenveen

20 okt 2018, 21:47

HEERENVEEN (ANP) - Hakim Ziyech treedt met Ajax aan in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen (aanvang: 20.45 uur). De Marokkaanse aanvaller liep twee weken geleden in de vorige wedstrijd tegen AZ (5-0) een dijbeenblessure op. Hij moest zich daardoor afmelden voor de interlands van Marokko. Voor het duel met zijn vroegere club uit Friesland is Ziyech weer speelklaar.

Noussair Mazraoui begint in het Abe Lenstra Stadion op de bank. Hij had in de aanloop naar de wedstrijd tegen sc Heerenveen last van liesklachten. In de Amsterdamse defensie maakt de Deen Rasmus Kristensen zijn opwachting. Op het middenveld keert Frenkie de Jong terug in het basisteam.

Ajax staat voor een zware week, met dinsdag een thuiswedstrijd tegen Benfica in de Champions League en volgende week zondag thuis tegen Feyenoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.