Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax met Wöber tegen Bayern

Ajax met Wöber tegen Bayern

12 dec 2018, 20:57

AMSTERDAM (ANP) - Maximilian Wöber begint om 21.00 uur met Ajax aan de thuiswedstrijd tegen Bayern München. De Oostenrijker start naast Matthijs de Ligt in het hart van de defensie.

Daley Blind schuift door naar het middenveld en krijgt daar de voorkeur op Lasse Schöne, die op de bank moet plaatsnemen. Dusan Tadic is de spits van Ajax, net als in de uitwedstrijd tegen Bayern München. Hakim Ziyech, André Onana en Donny van de Beek zijn voldoende fit om aan de aftrap te verschijnen.

Ajax en Bayern München zijn al geplaatst voor de achtste finale van de Champions League. Ajax heeft een zege nodig om als eerste in de groep te eindigen.

Opstellingen:

Ajax: Onana; Mazraoui, De Ligt, Wöber en Tagliafico; De Jong, Van de Beek en Blind; Ziyech, Tadic en Neres.

Bayern München: Neuer; Rafinha, Süle, Boateng en Alaba; Gnabry, Goretzka en Kimmich; Ribéry, Lewandowski en Müller.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.