Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax met verrassende opstelling tegen Bayern

Ajax met verrassende opstelling tegen Bayern

2 okt 2018, 21:21

Ajax neemt het dinsdagavond in de Champions League op tegen Bayern München in een verrassende opstelling. Erik ten Hag kiest volgens De Telegraaf namelijk voor twee nieuwe basisspelers.

De geblesseerde middenvelder Frenkie de Jong wordt vervangen door Daley Blind! Blind schuift een linie op en maakt daarmee plaats in de verdediging voor Wöber, die speelt naast De ligt.

Naast Blind op het middenveld komen Van de Beek en Schöne te spelen. In de aanval starten Neres, Tadic en Ziyech. Huntelaar en Dolberg beginnen op de bank.

De opstelling van Ajax: Onana Tagliafico, Wöber, De Ligt, Mazraoui Blind, Schöne, Van de Beek Neres, Tadic en Ziyech

De opstelling van Bayern München:

Bayern tegen Ajax is vanaf 21.00 uur live te zien bij Veronica.

Johan: 'Ten Hag kiest 100% zeker voor Dolberg'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.