Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax met Veltman tegen Juventus

Ajax met Veltman tegen Juventus

10 apr 2019, 21:56

Trainer Erik ten Hag verrast niet met zijn basisopstelling van Ajax voor de kwartfinale tegen Juventus in de Champions League. Hij houdt vast aan de formatie die er de laatste weken voor heeft gezorgd dat zijn ploeg in april nog steeds op drie fronten strijdt.

Alleen Joël Veltman is nieuw in de basisopstelling. Hij vervangt de geschorste Noussair Mazraoui. Matthijs de Ligt, Nicolás Tagliafico, Daley Blind , Hakim Ziyech en Donny van de Beek verschijnen ook aan de aftrap. Zij missen komende dinsdag de return in Turijn als ze een kaart krijgen.

De wedstrijd tussen Ajax en Juventus begint om 21.00 uur in een uitverkochte Johan Cruijff ArenA.

Opstelling Ajax: Onana; Veltman, De Ligt, Blind en Tagliafico; Van de Beek, Schöne en De Jong; Ziyech, Tadic en Neres.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.