Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax met Van de Beek tegen Heracles

Ajax met Van de Beek tegen Heracles

10 aug 2018, 16:42

AMSTERDAM (ANP) - Donny van de Beek verschijnt zaterdagavond aan de aftrap als Ajax de competitie aftrapt met een thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. De middenvelder werd de afgelopen twee duels met Standard Luik en Sturm Graz gepasseerd door zijn trainer Erik ten Hag.

Van de Beek was teleurgesteld over de keuze van zijn coach. ,,Maar dat is alleen maar goed", zei Ten Hag. ,,Maar onze spelers, zeker de internationals, spelen komend jaar hopelijk meer dan 45 duels. Dan kan je niet alles voetballen. We moeten aan het einde van het seizoen ook nog een fitte groep hebben. Maar ik heb er vertrouwen in dat Van Beek dit jaar minimaal net zo vaak gaat scoren als vorig jaar."

Ten Hag kan nog niet beschikken over Kasper Dolberg, die vrijdag net als Vaclav Cerny met Jong Ajax oefende. Ook Daley Sinkgraven ontbreekt nog. De trainer van Ajax herhaalde dat de directie en rvc de huidige selectie intact willen houden. ,,En dat verandert niet als we de Champions League niet weten te halen", zei Ten Hag. Alleen Hakim Ziyech mag weg. ,,Het liefst niet, maar met hem zijn afspraken gemaakt."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.