Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax met twee wijzigingen van start tegen Utrecht

Ajax met twee wijzigingen van start tegen Utrecht

4 mrt 2020, 20:47

Jurgen Ekkelenkamp en Edson Álvarez beginnen om 20.45 uur met Ajax aan de halve finale van de KNVB-beker tegen FC Utrecht. Beide spelers krijgen van trainer Erik ten Hag in stadion de Galgenwaard de voorkeur boven Carel Eiting en Perr Schuurs.

Ajax wil zich tijdens de halve finale revancheren voor een serie belabberde resultaten. De landskampioen verloor maar liefst vijf van de laatste negen competitiewedstrijden en werd door Getafe uitgeschakeld in de zestiende finales van de Europa League.

Ajax won vorig seizoen de KNVB-beker. In de finale werd Willem II verslagen: 4-0.

Opstelling: Onana; Dest, Álvarez, Blind en Tagliafico; Van de Beek, Ekkelenkamp en Martínez; Ziyech, Tadic en Promes.

VIDEO - Hans voorspelt: 'Ajax met hakken over de sloot naar de finale'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.