Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax met Tagliafico en Kristensen

Ajax met Tagliafico en Kristensen

2 feb 2019, 20:02

AMSTERDAM (ANP) - Ajax begint om 19.45 uur met Nicolás Tagliafico en Rasmus Kristensen in de ploeg aan de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo. De Argentijnse linksback is hersteld van een knieblessure. Kristensen vervangt de geblesseerde rechtsback Noussair Mazraoui.

Na het gelijkspel tegen sc Heerenveen (4-4) en de afgang in De Kuip tegen Feyenoord (6-2) gaat Ajax voor eigen publiek op zoek naar de eerste competitiezege van het nieuwe kalenderjaar. De nummer twee van de eredivisie wil zo snel mogelijk weer het uiterlijk aannemen van de ploeg die voor de winterstop nauwelijks tegendoelpunten incasseerde.

Trainer Erik ten Hag geeft voorlopig nog de voorkeur aan zijn vertrouwde basisspelers. Kasper Dolberg start weer in de punt van de aanval. Klaas-Jan Huntelaar en David Neres moeten weer genoegen nemen met een plaats op de bank.

Opstelling Ajax: Onana; Kristensen, De Ligt, Blind en Tagliafico; Schöne, Van de Beek en De Jong; Ziyech, Dolberg en Tadic.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.