Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax met Tadic in de spits tegen Real Madrid

Ajax met Tadic in de spits tegen Real Madrid

5 mrt 2019, 20:53

MADRID (ANP) - Met Dusan Tadic opnieuw in het centrum van de aanval gaat Ajax vanaf 21.00 uur voor een stunt tegen Real Madrid. De Serviër krijgt in Estadio Santiago Bernabéu opnieuw de voorkeur boven Kasper Dolberg en Klaas-Jan Huntelaar, die op de bank beginnen.

Trainer Erik ten Hag kiest voor de opstelling die Ajax dit seizoen in Europese duels vaak succes bracht. Lasse Schöne speelt weer als verdedigende middenvelder en voor David Neres is een plek op de linkerflank vrijgemaakt. Ajax bereikt de kwartfinales als het een achterstand van 2-1 goedmaakt.

Opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, De Ligt, Blind en Tagliafico; Schöne, Van de Beek en De Jong; Ziyech, Tadic en Neres.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.