Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax met Sierhuis tegen Heracles

Ajax met Sierhuis tegen Heracles

11 aug 2018, 19:38

AMSTERDAM (ANP) - Met Kaj Sierhuis in de spits begint Ajax om 18.30 uur aan de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. De aanvaller is één van de nieuwe gezichten in de basisformatie van de club uit Amsterdam. Sierhuis vervangt Klaas-Jan Huntelaar.

Met het oog op de return van dinsdag tegen Standard Luik in de derde voorronde van de Champions League maakt trainer Erik ten Hag van de gelegenheid gebruik enkele spelers rust te gunnen. Frenkie de Jong, Nicolás Tagliafico en Lasse Schöne starten ook op de bank. Maximilian Wöber, Carel Eiting en Donny van de Beek verschijnen wel aan de aftrap.

Opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, De Ligt, Wöber en Blind; Van de Beek, Eiting en Ziyech; Neres, Sierhuis en Tadic.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.