Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax met Schuurs, Heerenveen met Schöne en De Jong in halve finale

Ajax met Schuurs, Heerenveen met Schöne en De Jong in halve finale

3 mrt 2021, 20:47

Erik ten Hag heeft ten opzichte van het duel met PSV één wijziging doorgevoerd in de basisopstelling van Ajax. De Amsterdammers beginnen in de halve finale van de TOTO KNVB Beker tegen SC Heerenveen met Perr Schuurs in de basis. Hij vervangt de geschorste Rensch. Schuurs vormt het centrum van de defensie met Martinez, Jurriën Timber begint daardoor als rechtsback.

Trainer Erik ten Hag liet dinsdag weten dat hij overwoog om spelers als Oussama Idrissi en Sean Klaiber een basisplaats te geven. Het duo begint echter op de bank in het Abe Lenstra-stadion. Brian Brobbey is niet wedstrijdfit en ontbreekt in de selectie.

Bij sc Heerenveen beginnen oud-Ajacieden Lasse Schöne en Siem de Jong in de basis.

Opstelling sc Heerenveen: Mulder; Van Hecke, Dresevic, Bochniewicz, Kaib; Schöne, Hallilovic, Veerman, De Jong; Van Bergen en Veerman.

Opstelling Ajax: Stekelenburg; J. Timber, Schuurs, Martinez, Blind; Alvarez, Gravenberch, Klaassen; Antony, Haller en Tadic.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.