Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax met Rensch en Antony in bekerfinale tegen Vitesse

Ajax met Rensch en Antony in bekerfinale tegen Vitesse

18 apr 2021, 18:43

Devyne Rensch begint om 18.00 uur met Ajax aan de bekerfinale tegen Vitesse. De 18-jarige rechtsback was donderdag geschorst voor het uitduel met AS Roma in de kwartfinales van de Europa League. Hij kampte afgelopen week ook met knieklachten.

Vergeleken met het duel in Rome keert ook Sébastien Haller terug in de basisformatie. David Neres moet voor hem wijken en begint op de bank in de lege Kuip. Sean Klaiber en Noussair Mazraoui maken ook deel uit van de selectie van Ajax en starten op de bank.

Ajax kan de beker voor de twintigste keer winnen. De Amsterdamse club is al recordhouder. Feyenoord won de bokaal dertien keer en PSV nam de beker negenmaal mee naar Eindhoven.

Opstelling Ajax: Stekelenburg; Rensch, Timber, Martinez, Tagliafico; Alvarez, Gravenberch, Klaassen; Antony, Haller en Tadic.

Opstelling Vitesse: Pasveer; Dasa, Doekhi, Bazoer, Rasmussen en Wittek; Tronstad, Tannane en Bero; Broja en Openda.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.