Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax met Pasveer en Berghuis tegen Sporting

Ajax met Pasveer en Berghuis tegen Sporting

15 sep 2021, 19:38

Remko Pasveer is de eerste doelman van Ajax in het duel met Sporting Portugal. De 37-jarige keeper, deze zomer overgekomen van Vitesse, debuteert vanaf 21.00 uur in de Champions League.

Trainer Erik ten Hag vertelde dinsdag voor de training nog dat Maarten Stekelenburg voldoende fit was om tegen Sporting te spelen. Maar de eerste keeper van Ajax heeft toch weer last gekregen van een liesblessure die hem afgelopen week aan de kant hield. Pasveer verving Stekelenburg zaterdag ook tijdens het gewonnen uitduel met PEC Zwolle in de Eredivisie (0-2). Jay Gorter is nu de tweede doelman van Ajax. Stekelenburg zit ook niet op de bank.

Steven Berghuis speelt op de positie van aanvallende middenvelder Davy Klaassen, die vanwege een liesblessure eveneens niet inzetbaar is. Hij bereidde zaterdag in Zwolle beide doelpunten van Sébastien Haller voor. Haller is opnieuw de spits van Ajax in Estádio José Alvalade van Sporting. Blind start als linksback. Nicolás Taglaifico en Devyne Rensch beginnen op de bank.

Opstelling Ajax: Pasveer; Mazraoui, Timber, Martínez en Blind; Álvarez, Berghuis en Gravenberch; Antony, Haller en Tadic.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.