Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax met Onana tegen sc Heerenveen

Ajax met Onana tegen sc Heerenveen

24 jan 2019, 20:52

AMSTERDAM (ANP) - André Onana is fit genoeg om donderdag met Ajax mee te spelen in de kwartfinales van het bekertoernooi tegen sc Heerenveen. De doelman uit Kameroen ontbrak vier dagen eerder in de competitiewedstrijd tegen de Friezen omdat hij ziek was. Maandag stuurde trainer Erik ten Hag Onana ook weer naar huis, omdat hij nog niet voldoende hersteld was.

Met Kostas Lamprou als vervanger speelde Ajax met 4-4 gelijk. De Griekse keeper kreeg na afloop veel kritiek.

Lisandro Magallán maakt zijn officiële debuut voor Ajax. De Argentijnse verdediger, eerder deze maand overgekomen van Boca Juniors, speelde tot dusverre alleen mee in een oefenwedstrijd tegen Flamengo. Naast Onana en Magallán doen donderdag ook Rasmus Kristensen en Klaas-Jan Huntelaar vanaf het begin mee.

Naast Lamprou zijn Daley Sinkgraven, Lasse Schöne en Kasper Dolberg uit het basisteam verdwenen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.