Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax met Onana en Sinkgraven tegen Heerenveen

Ajax met Onana en Sinkgraven tegen Heerenveen

20 jan 2019, 16:45

AMSTERDAM (ANP) - André Onana is fit genoeg om zondag in de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen het doel van Ajax te verdedigen. De keeper uit Kameroen ging vrijdag ziek naar huis en daardoor was het onzeker of hij in de eerste competitiewedstrijd na de winterstop kon meedoen bij de nummer twee van de eredivisie.

Daley Sinkgraven vervangt de geblesseerde linksback Nicolás Tagliafico. Voor de 23-jarige Sinkgraven betekent het zijn eerste basisplaats in de competitie sinds 18 november 2017. De linksback, van origine middenvelder, stond daarna lang aan de kant vanwege een knieblessure. Hij mocht dit seizoen wel al een paar keer invallen.

Bij Heerenveen maakt Stijn Schaars, die begin april zijn kuit- en scheenbeen brak, zijn officiële rentree. De 35-jarige middenvelder staat om 16.45 uur met de aanvoerdersband om zijn bovenarm aan de aftrap in de Johan Cruijff ArenA. Spits Sam Lammers keert ook terug in het elftal van trainer Jan Olde Riekerink, die de geschorste middenvelders Ben Rienstra en Yuki Kobayashi moet missen. Olde Riekerink moet zelf het duel ook vanaf de tribune bekijken vanwege een schorsing.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.