Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax met Neres tegen Willem II

Ajax met Neres tegen Willem II

3 nov 2018, 21:10

AMSTERDAM (ANP) - David Neres begint om 20.45 uur met Ajax aan de thuiswedstrijd tegen Willem II. De Braziliaan krijgt weer eens de voorkeur boven Donny van de Beek in de eredivisie.

Neres speelde vorige maand een goede uitwedstrijd tegen Bayern München in de Champions League. Daarna verloor hij zijn basisplaats omdat trainer Erik ten Hag vond dat Hakim Ziyech, Dusan Tadic en Van de Beek meer rendement hadden. Neres viel vorige week sterk in tegen Benfica en maakte afgelopen woensdag ook een goede indruk tijdens het bekerduel met Go Ahead Eagles.

Trainer Ten Hag spaart tegen Willem II geen spelers voor de belangrijke uitwedstrijd van woensdag tegen Benfica in de Champions League.

Opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, De Ligt, Blind en Tagliafico; Schöne, Neres en De Jong; Ziyech, Dolberg en Tadic.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.