Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax met Neres en Mazraoui

Ajax met Neres en Mazraoui

8 mei 2019, 21:55

David Neres begint om 21.00 uur met Ajax aan het beslissende duel met Tottenham Hotspur om een plaats in de finale van de Champions League. De Braziliaan is hersteld van een lichte blessure die hij zondag tijdens de gewonnen bekerfinale met Willem II (4-0) opliep.

Trainer Erik ten Hag plaatste dinsdag nog een klein vraagteken achter het meespelen van Neres. Maar de aanvaller heeft de afsluitende training kennelijk goed doorstaan. Noussair Mazraoui start als rechtsback. Hij krijgt de voorkeur boven Joël Veltman. Lasse Schöne is de verdedigende middenvelder van de thuisploeg.

Ajax verdedigt een voorsprong van 1-0 in de uitverkochte Johan Cruijff ArenA. De winnaar van de dubbele ontmoeting speelt op 1 juni de finale tegen Liverpool in het Wanda Metropolitano van Atlético Madrid.

Opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, De Ligt, Blind en Tagliafico; Van de Beek, Schöne en De Jong: Ziyech, Tadic en Neres.

Opstelling Tottenham Hotspur: Lloris; Trippier, Alderweireld, Vertonghen en Rose; Wanyama en Sissoko; Eriksen, Alli en Moura; Son.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.