Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax met Martínez en Kudus tegen RKC

Ajax met Martínez en Kudus tegen RKC

20 sep 2020, 17:55

De Argentijn vervangt links in de defensie zijn geschorste landgenoot Nicolás Tagliafico. Kudus speelt op de positie van Ryan Gravenberch, die niet bij de selectie zit.

Martínez miste vorige week de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam vanwege een lichte blessure. Hij is in de voorbereiding op dit seizoen zijn basisplaats verloren, na een goed eerste jaar in Amsterdam. Kudus is nieuw bij Ajax. Hij kwam in juli over van het Deense FC Nordsjælland.

Zakaria Labyad start als spits bij de thuisploeg in de Johan Cruijff ArenA, waar 15.000 fans welkom zijn. David Neres begint nog op de bank, net als Sergino Dest die in de belangstelling staat van Bayern München en FC Barcelona. Hij komt op eigen verzoek alleen in geval van nood in actie.

Opstelling: Onana; Mazraoui, Schuurs, Blind en Martínez; Álvarez, Promes en Kudus; Antony, Labyad en Tadic.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.