Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax met Magallán in Klassieker

Ajax met Magallán in Klassieker

27 jan 2019, 14:28

ROTTERDAM (ANP) - De Argentijnse winteraankoop Lisandro Magallán van Ajax maakt in de Klassieker tegen Feyenoord zijn debuut in de eredivisie. De 25-jarige Magallán, overgekomen van Boca Juniors, vormt in De Kuip het centrale verdedigingsduo van de Amsterdammers met aanvoerder Matthijs de Ligt. Daley Blind, normaal de vaste partner van De Ligt in het hart van de defensie, neemt links achterin de plek over van de geblesseerde Nicolás Tagliafico. Noussair Mazraoui is de rechtsback.

Trainer Erik ten Hag posteert Kasper Dolberg in de punt van de aanval, met Hakim Ziyech en Dusan Tadic op de vleugels. Het middenveld bestaat uit Lasse Schöne, Frenkie de Jong en Donny van de Beek. Op de bank bij Ajax zitten onder anderen Klaas-Jan Huntelaar, David Neres en Daley Sinkgraven. De topper in Rotterdam begint om 14.30 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.