Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax met Huntelaar tegen PEC Zwolle

Ajax met Huntelaar tegen PEC Zwolle

8 dec 2018, 19:49

ZWOLLE (ANP) - Klaas-Jan Huntelaar is vanaf 19.45 uur de spits van Ajax in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Hij vervangt Kasper Dolberg, die wegens een knieblessure niet bij de selectie zit.

Hakim Ziyech start op de bank. Hij miste de laatste drie duels wegens een knieblessure. Ajax heeft een zege nodig om het verschil met koploper PSV terug te brengen tot twee punten.

Opstelling Ajax: Onana, Mazraoui, De Ligt, Blind en Tagliafico; Schöne, Van de Beek en De Jong; Neres, Huntelaar en Tadic.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.