Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax met Huntelaar tegen FC Utrecht

Ajax met Huntelaar tegen FC Utrecht

12 mei 2019, 15:33

Klaas-Jan Huntelaar begint om 14.30 uur met Ajax aan de voorlaatste competitiewedstrijd tegen FC Utrecht. De spits vervangt David Neres, die nog niet fit is en ook niet op de bank zit.

Huntelaar krijgt de voorkeur boven Kasper Dolberg, die woensdag niet kon overtuigen tegen Tottenham Hotspur. Huntelaar liep bijna de hele tweede helft van die wedstrijd warm maar mocht niet invallen. Joël Veltman start als rechtsback. Noussair Mazraoui houdt Lasse Schöne op de bank.

Ajax wordt normaal gesproken kampioen als het de resterende duels met FC Utrecht en De Graafschap van komende woensdag tot een goed einde brengt. De koploper van de eredivisie staat in punten gelijk met PSV, maar het doelsaldo van de Amsterdammers is tien treffers beter.

PSV speelt zondag vanaf 14.30 uur tegen AZ en sluit het seizoen woensdag af met een thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo.

Opstelling Ajax: Onana; Veltman, De Ligt, Blind en Tagliafico; Van de Beek, Mazraoui en De Jong; Ziyech, Huntelaar en Tadic.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.