Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax met Gravenberch en Timber tegen FC Groningen

Ajax met Gravenberch en Timber tegen FC Groningen

4 okt 2020, 13:25

Ryan Gravenberch keert zondag terug in het basiselftal van Ajax. De middenvelder is hersteld van een blessure en neemt tegen FC Groningen de plaats in van Mohammed Kudus. De Ghanees viel van de week uit met een blessure en is niet wedstrijdfit. Gravenberch deed dit seizoen alleen de openingswedstrijd tegen Sparta Rotterdam mee.

In vergelijking met de vorige wedstrijd tegen Vitesse (2-1) heeft Ajax-trainer Erik ten Hag nog een wijziging in zijn basiselftal doorgevoerd. Jurriën Timber start centraal in de verdediging in plaats van Perr Schuurs. Schuurs viel tegen Vitesse uit met een schouderblessure.

Bij FC Groningen ontbreekt Arjen Robben. De oud-international viel de eerste speelronde uit tegen PSV en is nog niet fit.

Opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Timber, Blind en Tagliafico; Álvarez, Promes en Gravenberch; Antony, Labyad en Tadic.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.