Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax met fitte selectie tegen Fortuna

Ajax met fitte selectie tegen Fortuna

8 mrt 2019, 15:41

AMSTERDAM (ANP) - Ajax heeft geen blessures overgehouden aan het uitduel met Real Madrid. Trainer Erik ten Hag verwacht zondag met een fitte selectie tegen Fortuna Sittard te spelen.

,,Alleen Carel Eiting en Hassane Bandé zijn er nog steeds niet bij", zei de coach van Ajax. ,,Bandé traint wel weer buiten. Hopelijk kan hij aansluiten bij de groep en dit seizoen nog minuten maken", zei hij over de aanvaller die in de aanloop naar het seizoen een kuitbeen brak. Maar ik weet of het realistisch is of dat bij het eerste elftal gaat gebeuren."

Als PSV zaterdag 'gewoon' van NAC wint, dan begint Ajax met acht punten achterstand aan het thuisduel met Fortuna. ,,Maar dat hebben we zelf zo gewild", doelde Ten Hag op het naar komende woensdag verschoven duel met PEC. ,,Het belangrijkste is dat we ook het kampioenschap nog in eigen hand hebben."

Ten Hag is niet bang dat zijn ploeg het duel met Fortuna Sittard te makkelijk opneemt. ,,Na Europese duels hebben we er vaak direct weer gestaan", zei de coach die in het midden liet of hij vasthoudt aan zijn succesvolle basisploeg van de laatste duels met Feyenoord en Real Madrid of Kasper Dolberg als spits laat aftrappen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.