Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax met Eiting en Kristensen

Ajax met Eiting en Kristensen

25 aug 2018, 19:25

AMSTERDAM (ANP) - Carel Eiting en Rasmus Kristensen krijgen een kans bij Ajax. De middenvelder en rechtsback verschijnen om 18.30 uur aan de aftrap voor het thuisduel met FC Emmen.

Met het oog op de return van dinsdag tegen Dinamo Kiev in de play-offs van de voorronden van de Champions League maakt trainer Erik ten Hag van de gelegenheid gebruik Lasse Schöne en Noussair Mazraoui rust te gunnen.

Ajax won woensdag voor eigen publiek het eerste duel met de huidige koploper van Oekraïne (3-1). Negen basisspelers van dat duel starten ook tegen FC Emmen. David Neres ontbreekt nog in de selectie van de thuisclub uit Amsterdam. De Braziliaan heeft een hamstringblessure. De medische staf van Ajax hoopt hem op tijd fit te krijgen voor het tweede duel met Dinamo Kiev.

Opstelling Ajax: Onana; Kristensen, De Ligt, Blind en Tagliafico; Van de Beek, Eiting en De Jong; Ziyech, Huntelaar en Tadic.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.