Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax met Dolberg tegen Fortuna Sittard

Ajax met Dolberg tegen Fortuna Sittard

10 mrt 2019, 16:38

AMSTERDAM (ANP) - Kasper Dolberg staat om 16.45 uur aan de aftrap voor Ajax in het thuisduel met Fortuna Sittard. De Deense spits keert terug in de basisformatie van de club uit Amsterdam.

Dolberg begon de laatste duels met Feyenoord en Real Madrid op de bank. Trainer Erik ten Hag liet toen Dusan Tadic in het centrum van de aanval spelen. De Serviër verhuist nu weer naar de linkerflank. David Neres begint als rechtsbuiten en Hakim Ziyech keert terug naar het middenveld. Lasse Schöne moet plaatsmaken voor Dolberg.

Ajax heeft een zege op Fortuna Sittard nodig om op vijf punten van koploper PSV te komen. De club uit de hoofdstad haalt woensdag het uitgestelde duel met PEC Zwolle in.

Opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, De Ligt, Blind en Tagliafico; Van de Beek, Ziyech en De Jong; Neres, Dolberg en Tadic.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.