Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax met Dolberg en Wöber

Ajax met Dolberg en Wöber

7 okt 2018, 17:53

AMSTERDAM (ANP) - Kasper Dolberg begint om 16.45 uur met Ajax aan de thuiswedstrijd tegen AZ. De Deense spits krijgt van zijn trainer Erik ten Hag de voorkeur boven Klaas-Jan Huntelaar, die dit seizoen al zes keer scoorde in de eredivisie.

Dolberg kwam acht maanden nauwelijks in actie wegens blessures aan zijn voet en buik. Het is voor de eerste keer dat hij dit seizoen weer voor Ajax in de eredivisie mag beginnen. De spits mocht de afgelopen weken al wel een paar keer invallen. Hij maakte vorige week het eerste doelpunt van zijn ploeg in het uitduel met Fortuna Sittard.

Maximilian Wöber heeft ook een basisplaats, na zijn goede optreden van dinsdag tegen Bayern München. Frenkie de Jong is nagenoeg hersteld van een kuitblessure, maar begint net als David Neres op de bank.

Opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, De Ligt, Wöber en Tagliafico; Van de Beek, Schöne en Blind; Ziyech, Dolberg en Tadic.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.