Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax met Dolberg en Schöne

Ajax met Dolberg en Schöne

16 dec 2018, 14:28

AMSTERDAM (ANP) - Kasper Dolberg en Lasse Schöne keren terug in de basisformatie van Ajax. Ze staan om 14.30 uur aan de aftrap voor het thuisduel met De Graafschap.

Dolberg en Schöne begonnen woensdagavond niet aan het thuisduel met Bayern München (3-3) in de Champions League. Trainer Erik ten Hag koos ervoor om Dusan Tadic als spits op te stellen. Daley Blind schoof door naar het middenveld omdat Maximilian Wöber zijn ploeggenoot Matthijs de Ligt moest assisteren met de bewaking van Robert Lewandowski.

David Neres en Wöber starten op de bank tegen De Graafschap.

Opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, De Ligt, Blind en Tagliafico; Schöne, Van de Beek en De Jong; Ziyech, Dolberg en Tadic.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.