Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax met Blind naar Bern voor return tegen Young Boys

Ajax met Blind naar Bern voor return tegen Young Boys

17 mrt 2021, 14:32

Ajax is zoals verwacht met Daley Blind in de selectie vertrokken naar Bern, waar donderdagavond de return tegen Young Boys wordt gespeeld in de achtste finales van de Europa League. De international liep op 3 maart in de bekerwedstrijd bij sc Heerenveen (0-3) een knieblessure op. Hij miste nadien de duels met FC Groningen, Young Boys en PEC Zwolle.

Trainer Erik ten Hag liet zich afgelopen zondag in Zwolle (0-2) al positief uit over een mogelijke rentree van Blind. 'Hij is aan de betere hand', zei de coach. 'We moeten het de komende dagen even aankijken.'

Ook David Neres behoort tot de selectie van Ajax. De Braziliaanse aanvaller viel in Zwolle uit met lichte hamstringklachten. Ten Hag liet na afloop weten dat er volgens hem niets ernstigs met Neres aan de hand was, maar dat hij niet van plan was om risico te nemen met de Zuid-Amerikaan.

In de selectie van 21 man ontbreken Jurriën Timber en Noussair Mazraoui om medische redenen. Ajax verdedigt in Zwitserland een comfortabele voorsprong van 3-0.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.