Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax met Blind, Huntelaar, Klaiber en Promes tegen PEC Zwolle

Ajax met Blind, Huntelaar, Klaiber en Promes tegen PEC Zwolle

12 dec 2020, 19:52

Daley Blind begint om 20.00 uur met Ajax aan de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. De verdediger miste woensdag het duel met Atalanta Bergamo omdat hij ziek was.

Ook Klaas-Jan Huntelaar, Quincy Promes en Sean Klaiber verschijnen aan de aftrap in de Johan Cruijff ArenA. David Neres, Noussair Mazraoui, Lassina Traoré en Brian Brobbey zijn niet fit en ontbreken in de selectie van trainer Erik ten Hag.

Ajax gaat op zoek naar de eerste zege na drie nederlagen op een rij; tegen Liverpool (1-0), FC Twente (1-2) en Atalanta (0-1).

Opstelling Ajax: Onana; Klaiber, Schuurs, Blind en Tagliafico; Klaassen, Promes en Gravenberch; Antony, Huntelaar en Tadic.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.