Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax meldt zich opnieuw voor Hakim Ziyech'

'Ajax meldt zich opnieuw voor Hakim Ziyech'

31 aug 2022, 13:03

Ajax meldt zich opnieuw voor Hakim Ziyech. Dat meldt De Telegraaf. De krant schrijft dat de paniek lijkt toe te slaan bij de Amsterdammers, nadat de raad van commissarissen (voorlopig) een streep zette door de komst van Sevilla-aanvaller Lucas Ocampos.

Ziyech, die als basisspeler dinsdagavond verloor met Chelsea op bezoek bij Southampton (2-1), heeft nog steeds aangegeven dat een verhuur voor hem geen optie is. Ook de Londenaren gaan niet in zee met een huurtransfer en willen alleen een transfersom ontvangen. Volgens De Telegraaf ligt de vraagprijs rond de 25 miljoen euro en is de kans klein dat Ajax Ziyech voor dat bedrag koopt.

De transfersoap rond Lucas Ocampos heeft inmiddels weer een nieuw hoofdstuk gekregen. De Spanjaarden hadden met Adnan Januzaj al een vervanger voor Ocampos gehaald en kan pas ingeschreven worden als er minimaal 15 miljoen euro vrijkomt. Daarom is de 28-jarige Argentijn voor dat bedrag opnieuw aangeboden bij Ajax.

In Vandaag Inside werd er eerder nog gesproken over een mogelijke terugkeer van Hakim Ziyech bij Ajax. Bekijk het in de onderstaande video terug.

'Ik kan me voorstellen dat Ziyech de voorkeur geeft aan Tottenham boven Ajax'
2:44
'Ik kan me voorstellen dat Ziyech de voorkeur geeft aan Tottenham boven Ajax'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.