Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax meldt zich officieel voor Mark Flekken, ook Teun Koopmeiners in beeld'

'Ajax meldt zich officieel voor Mark Flekken, ook Teun Koopmeiners in beeld'

30 mei 2022, 08:15

Ajax heeft geïnformeerd naar de contractsituatie van doelman Mark Flekken bij SC Freiburg. Dat meldt De Telegraaf. Ook Teun Koopmeiners is in beeld bij de Amsterdammers. De ochtendkrant blikt vandaag vooruit naar de transferperiode en licht een aantal spelers uit van het Nederlands elftal.

'Wordt Mark Flekken de nieuwe keeper van Ajax?', vraagt De Telegraaf zich af. Ajax informeerde onlangs officieel naar zijn contractsituatie en overweegt hem te halen naar Amsterdam. De landskampioen van Nederland beschikt momenteel alleen nog over de twee oude keepers Maarten Stekelenburg (39) en Remko Pasveer (38), die afgelopen seizoen kampten met blessures en Jay Gorter (21) wordt nog gezien als een 'groentje in de Eredivisie'.

Met het vertrek van Ryan Gravenberch naar FC Bayern München, kijkt Ajax ook naar een eventuele versterking voor op het middenveld. Volgens De Telegraaf is Teun Koopmeiners in beeld. De middenvelder van Atalanta voerde al eerder gesprekken met de wegens grensoverschrijdend gedrag opgestapte Marc Overmars en wordt opnieuw gezien als een serieuze optie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.