Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax meldt zich deze week voor Bergwijn'

'Ajax meldt zich deze week voor Bergwijn'

25 juni 2019, 10:44

Ajax is nog niet klaar op de transfermarkt. Volgens De Telegraaf gaat Ajax zich deze week nog in Eindhoven melden voor Steven Bergwijn.

Door de komst van Quincy Promes naar Ajax leek de komst van Steven Bergwijn overbodig, maar niets blijkt minder waar. De Telegraaf meldt dat de aanvaller van Ajax de tweede speler in korte tijd moet worden die terugkeert in Amsterdam.

Vorige week zette PSV-trainer Mark van Bommel de deur voor een transfer naar de rivaal nog op een kier: 'Als Ajax komt, en ze betalen de juiste prijs, dan zal hij ongetwijfeld vertrekken.'

Mocht Bergwijn onhaalbaar zijn, richt Ajax zich op Krepin Diatta. De 20-jarige aanvaller uit Senegal speelt op dit moment nog bij Club Brugge in België.

Voor welk bedrag mag Bergwijn naar Ajax?

Voor welk bedrag mag Bergwijn naar Ajax?
1:11
Voor welk bedrag mag Bergwijn naar Ajax?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.