Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax meldde zich deze maand opnieuw voor Bergwijn'

'Ajax meldde zich deze maand opnieuw voor Bergwijn'

30 jan 2020, 11:44

Ajax heeft deze transferwindow opnieuw geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Steven Bergwijn. De Amsterdammers probeerden Tottenham Hotspur te snel af te zijn in de strijd om de 22-jarige aanvaller, meldt Valentijn Driessen in een video van De Telegraaf.

'Afgelopen zomer was daar sprake van. Ajax was echt wel geïnteresseerd in hem, maar de vraagprijs lag heel hoog. Ook zou het de betrekkingen tussen beide clubs sowieso niet ten goede komen’, zegt Valentijn.

Volgens Valentijn zat er meer achter de interesse van Ajax: 'Het leek ook wel een beetje alsof Ajax een spel speelde om zo het hoofd van Bergwijn op hol te brengen, maar hem uiteindelijk toch niet te halen.'

Deze transferwindow meldde Ajax zich opnieuw, onthult Valentijn. 'Nu heeft Ajax weer geïnformeerd met de vraag: onder welke voorwaarden is hij voor ons op te halen? Maar uiteindelijk heeft Bergwijn zelf gekozen voor een buitenlands avontuur.'

Steven Bergwijn tekende woensdag een contract bij Tottenham Hotspur, dat hem tot medio 2025 verbonden houdt aan de club. PSV ontving ruim 30 miljoen euro voor de 22-jarige aanvaller.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.