Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax maakt werk van komst Tijjani Reijnders'

'Ajax maakt werk van komst Tijjani Reijnders'

14 mrt 2023, 08:34

Ajax maakt werk van de komst van Tijjani Reijnders, meldt De Telegraaf. Bronnen rondom de Amsterdamse club bevestigen aan de krant dat de middenvelder van AZ is gevraagd of hij open staat voor een transfer naar Amsterdam.

Met de interesse in Reijnders (24) sorteert Ajax voor op het aanstaande vertrek van Edson Alvarez, komende zomer. De Mexicaan werd afgelopen zomer aan zijn contract gehouden, toen Chelsea een bod van 50 miljoen euro deed. Wel werd er beloofd dat Ajax bij een nieuwe kans en het juiste bod mee zal werken aan een transfer.

Om Reijnders binnen te halen, zal Ajax waarschijnlijk diep in de buidel moeten tasten. AZ gaf veelvuldig aan geen zaken meer te willen doen met de Amsterdammers, maar ging afgelopen jaar bij de transfer van Owen Wijndal toch overstag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.