Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax maakt transfer Lang wereldkundig

Ajax maakt transfer Lang wereldkundig

18 jan 2020, 13:11

Noa Lang speelt definitief de rest van het seizoen op huurbasis bij FC Twente, dat hebben Ajax en FC Twente zaterdagmiddag wereldkundig gemaakt. De vleugelspeler mocht tijdelijk vertrekken, nu hij bij Ajax minder aan spelen lijkt toe te komen door de komst van Ryan Babel.

'We hadden Noa al graag afgelopen zomer naar Enschede gehaald, maar toen was de tijd er niet rijp voor. Nu de mogelijkheid zich voordeed hebben we ons meteen weer gemeld bij Ajax', zegt technisch directeur Ted van Leeuwen van Twente.

'We zijn blij dat Noa voor FC Twente gekozen heeft en Ajax dankbaar voor de medewerking. Het doel van alle partijen is hetzelfde: speelminuten maken. Maar een speler moet zich natuurlijk wel elke week bewijzen', aldus Van Leeuwen.

Ajax-trainer Erik ten Hag vertelde eerder al bij de NOS dat het perspectief voor Lang een beetje is veranderd door de komst van Babel. 'Hij is een jonge speler met weinig ervaring. We willen hem wel voor een half jaar verhuren. Hopelijk keert hij dan terug als een betere speler', zei hij over de aanvaller.

VIDEO - René vergelijkt PSV-spelers met Noa Lang: 'Kom op man!'

René vergelijkt PSV-spelers met Noa Lang
2:56
René vergelijkt PSV-spelers met Noa Lang

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.