Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax maakt transfer Antony wereldkundig

Ajax maakt transfer Antony wereldkundig

22 feb 2020, 20:58

Ajax heeft de transfer van de Braziliaan Antony Matheus dos Santos (19) wereldkundig gemaakt. Via de website en socialekanalen bevestigen de Amsterdammers de komst van het grote talent.

Het nieuws kwam eerder deze week via verschillende media al naar buiten, maar de bevestiging bleef uit. Nu al het papierwerk rond is, maakt Ajax de transfer bekend.

Ajax betaalt een transfersom van € 15,75 miljoen aan São Paulo FC, dit bedrag kan via variabelen oplopen tot maximaal € 21,75 miljoen. De vleugelspeler, die onder de voetbalnaam Antony speelt, tekent een contract dat per 1 juli 2020 ingaat en een looptijd heeft van 5 seizoenen, tot en met 30 juni 2025.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars: 'We moeten nog een aantal maanden geduld hebben voordat Antony hier kan beginnen, maar we hebben met hem een creatieve speler in huis gehaald die voorin op alle posities uit de voeten kan. Het staat vast dat ook komende zomer spelers van ons gaan vertrekken. Daar moeten we op vooruit lopen, dus is het mooi dat het gelukt is deze transfer af te ronden.'

VIDEO - Scout Hansie: 'Ajax, Feyenoord of PSV moet hem meteen halen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.