Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax maakt indruk in België: 'Een gidsclub voor Belgische ploegen'

Ajax maakt indruk in België: 'Een gidsclub voor Belgische ploegen'

17 juli 2021, 13:36

Ajax won vrijdagavond op bezoek bij Anderlecht in een oefenduel met 0-2. De ploeg van Erik ten Hag maakte een goede indruk in België. Het Nieuwsblad stelt dat Belgische clubs een voorbeeld moeten nemen aan de speelstijl van Ajax.

Het Belgische dagblad schrijft dat Anderlecht het erg moeilijk had tegen Ajax en de bal snel kwijtraakte. Sébastien Haller was twee keer trefzeker. De Belgen beseffen dat er zulke spelers van dat kaliber niet rondlopen bij Anderlecht. 'En dan deden de bezoekers het nog zonder internationals als Klaassen, Blind en Tagliafico. Ajax geldt nog steeds als de gidsclub voor Belgische ploegen, voor Anderlecht in het bijzonder', stelt Het Nieuwsblad.

Ajax, dat eerder op vrijdag de komst van Steven Berghuis bevestigde, speelde eerder in de voorbereiding tegen Koninklijke HFC (6-0), Quick'20 (1-1) en SC Paderborn (4-1). In aanloop naar de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV van over drie weken (zaterdag 7 augustus), oefenen de Amsterdammers nog drie keer. FC Bayern München (zaterdag 24 juli), RB Leipzig (zaterdag 31 juli) en Leeds United (woensdag 4 augustus) zijn de opponenten. Bij de wedstrijd tegen Leeds in de Johan Cruijff ArenA zijn 25.000 toeschouwers welkom.

 

 

 

 

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.