Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax maakt geen fout en loopt verder uit op PSV

Ajax maakt geen fout en loopt verder uit op PSV

13 feb 2021, 21:40

Ajax heeft de leiding in de Eredivisie nog steviger in handen gekregen. De koploper won de uitwedstrijd bij Heracles Almelo met 2-0 en profiteerde zo van het gelijkspel van PSV in Den Haag (2-2).

Ajax heeft nu een voorsprong van 6 punten op de belangrijkste concurrent uit Eindhoven, die ook nog eens een duel meer heeft gespeeld. Davy Klaassen opende de score in de 14e minuut op aangeven van Sébastien Haller. Klaassen leverde op zijn beurt in de 79e minuut de assist op de 2-0 van Haller.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.